Comunicació de : Promoció de la Gent Gran


 

Benvolgudes i benvolguts,

Aquest 2021 comença amb les incerteses que ens ha portat  la situació de pandèmia que hem estat vivint aquest any 2020. El Servei de Promoció a la Gent Gran, davant d'aquest panorama, ens hem hagut de replantejar quina era l'oferta que havíem d'oferir de l'Activa el+60.

Us escrivim perquè us volem informar que el proper dilluns dia 25 veureu a les farmàcies de la ciutat els cartells anunciant l'Activa el+60 responent al  canvi que hem introduït. Al no ser possible fer difusió en paper, per qüestions de seguretat i salut, la comunicació de les activitats les proposem a la ciutadania a través de grups de difusió de missatges per WhatsApp.

A partir d'ara, tothom que vulgui es podrà apuntar a l'Activa el+60  per rebre la informació segons els interessos que tingui i des del servei informarem tant de les activitats que es facin a la ciutat, com de les que proposem com a servei quan es pugui. Els continguts del temes d'interès es mantenen:

ACTIVA’T CULTURALMENT: Avisarem de les exposicions d’art, les visites guiades al nostre patrimoni, concerts, teatre, espectacles i altres activitats culturals que es faran a la ciutat.

ACTIVA’T A LA FESTA: Es rebrà informació de la Fira de la Gent Gran, Festa Major, celebracions i totes les festes dels barris i ciutat que es fan a Terrassa.

ACTIVA’T I CUIDA’T: Per ser informat dels tallers, xerrades, conferències i programes relacionats amb l’envelliment actiu i saludable.  També es rebrà la informació del Casal Municipal de la Gent Gran Anna Murià.

ACTIVA’T CRÍTICAMENT :Per totes aquelles persones que estiguin interessades en xerrades, conferències, cine-fòrums que ens repten a la reflexió i al debat.

ACTIVA EL COS / ACTIVA’T FÍSICAMENT: Si vols mantenir una vida sana, aquí rebràs informació d’excursions, activitats físiques, programes i projectes esportius de la ciutat.

ACTIVA’T FENT CIUTAT, PARTICIPA !: Volem sentir la veu de la gent gran, informarem de les diferents  formes de participar en la construcció de la nostra ciutat, ja sigui fent arribar la l'opinió o amb tasques de voluntariat.

ACTIVA’T TELEMÀTICAMENT: Es necessita suport per aprendre les eines més bàsiques per utilitzar el mòbil i la tablet?Es rebrà informació d’on es fan cursos i formacions!

Agrairem que pugueu fer difusió d'aquesta informació i us facilitem les dades de com apuntar-se a l'Activa el+60:

Per apuntar-se cal trucar al telèfon de l'ACTIVA el +60 : 606 45 71 40. En trucar, a la persona se li enviarà un enllaç per missatge WhatsApp del formulari d'accés o, si no es veu en cor d'omplir-lo, des del servei se l'ajudarà.

Aquest és el formulari d'accés : https://forms.gle/zT1CbZ8hmXEJYMMt7

A la pàgina web de l'ACTIVA el +60 hi haurà tota la informació del projecte i les activitats que des del nostre servei hem pogut programar per aquest 1r semestre del 2021.  https://www.terrassa.cat/envelliment-actiu

Desitgem que aquesta iniciativa us agradi i tingui una bona acollida. Restem a la vostra disposició si teniu cap dubte o voleu més informació.

Rebeu salutacions ben cordials.​

Promoció de la Gent Gran

Ajuntament de Terrassa

Àrea de Cicles de la vida

Sant Ildefons, 8

Tel. 93.788.33.33

gentgran@terrassa.cat 

www.terrassa.cat/gentgran