NOVES ACTIVITATS PER 2022 (adjuntem la llista actualitzada)

La junta de l’Associació del Casal Anna Murià, en el seu afany de oferir un ampli catàleg d’activitats us comunica que a partir d'aquest any 2022 tenim previst posar en marxa diverses activitats noves de forma GRATUÏTA per tothom que sigui soci

Tot seguit us passem a enumerar-les i us recordem les ja existents.

Noves Activitats a partir del 2022

Anglès de conversació es posarà en marxa una segona classe els dilluns de 17 a 18 hores, per cobrir l’amplia demanda que tenim

Informàtica Inicial amb 2 classes, una els dimecres de 9,30 a 11 hores i l’altre els dijous de 11,15 a 12,45 hores

Aprenentatge del MÒBIL amb 2 classes, una els dimarts de 16 a 17 hores i l'altre els dijous de 16 a 17 hores

Txi Kung amb 1 classe els dijous de 10 a 11 hores

Que es el Txi Kung ? 

El txi-kung és una teràpia medicinal de tradició oriental basada en la importància de canalitzar de manera adequada l’energia vital (Qi) a través dels diferents meridians que recorren el nostre cos. Tot i ser una pràctica de moviments lents i sense estiraments forçats, només cal practicar unes setmanes per adonar-se que calma i clarifica la ment, tonifica el sistema immunològic i la musculatura, flexibilitza les articulacions i reforça els ossos.

Actualment s'està treballant per incorporar un altre activitat nova però de moment està en estudi i negociació (ja informarem oportunament).

Volem recordar que en el moment que la situació epidemiològica ho permeti algunes activitats actuals disposaran de més places lliures per inscriure's.

El catàleg d'activitats per l’any 2022 queda, de moment, com podeu veure en la següent llista :