VIATGE PRIMAVERA 2023 - EGIPTE (Actualització informació 28-10-22)

INFORMACIÓ DE L'HOTEL I VAIXELL DEL VIATGE 

6 a 10 MARÇ:           HOTEL SAFIR CAIRO 5*****

10 a 17 MARÇ:        M/S PRINCESS SARAH I

Tot seguit podeu veure els vídeos de l'hotel i el vaixell

 




IMPORTANT

Presentem la distribució definitiva dels dies i llocs a visitar del viatge que  queda de la manera que podeu veure tot seguit.

Com podeu apreciar l’agencia AIGE ha racionalitzat el viatge perquè ens estalviem un dia de trasllats ajuntant les visites al Cairo totes seguides i desprès el Creuer. L’últim dia tornarem directament a Barcelona des de Aswan amb escala a El Cairo

Aquests canvis son importants perquè guanyem en temps i estalviem  en trasllats.  

Properament es comunicarà el nom del hotel i del vaixell.

Finalment us informem que superat el 90% de les places disponibles el dimecres dia 5 d’octubre quedarà tancada la primera fase d’inscripcions.



 

Tot seguit presentem el viatge de primavera 2023 que promou el Casal Anna Murià amb l'organització tècnica de AIGE viatges.

En aquesta oportunitat està previst visitar la terra dels faraons, un país amb moltíssima historia i ple de llocs fantàstics per visitar : 

-    EGIPTE    -

Un GRAN VIATGE de 12 dies dels quals 8 seran en un creuer pel Nil i la resta visitant diferents indrets de la ciutat de El Cairo. Sortirem de Barcelona en vol directe el dia 6 de març i tornarem el dia 17

El preu del viatge es amb TOT INCLÒS

(excepte visat i begudes)

Els socis podran fer les reserves a partir del dia 14 de setembre i els NO socis a partir del dia 20

Cal tenir present que les places d'avió son les que l'agencia ha reservat i estan vinculades amb la capacitat del vaixell que es limitada doncs son naus que naveguen per un riu, el NIL.

Una vegada esgotades les places que tenim disponibles NO es podrà ampliar les reserves


Per ampliar informació, recollir el programa més detallat i fer la reserva, si esteu interessats, podeu passar pel despatx de l'Associació en l'horari habitual